Tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs

Heeft u speelgoed en/of kinderkleding voor de zomer liggen wat nog goed is voor een tweede ronde? U kunt het nu verkopen tijdens de speelgoed- en kinderkledingbeurs op D.V. zaterdag 10 maart 2018 in de Elimkerk te ’s-Gravenpolder! De beurs duurt van 9.30 tot 12.00 uur.

Hoe werkt het?
U mailt naar [email protected] dat u mee wilt doen. In deze mail geeft u aan of u 50%  of 100%  wilt doneren aan de actie. U ontvangt daarna van ons een mail met daarin uw persoonlijke nummer om te verkopen en een uitgebreide uitleg over hoe deze verkoping werkt. Het is de bedoeling dat u zelf de kleren en het speelgoed wat u wilt verkopen voorziet van uw persoonlijke nummer en een prijs wat u ervoor wilt hebben. Let bij het prijzen op dat het een reeële prijs moet zijn voor het desbetreffende stuk. Niet verkochte kleding en speelgoed kan na afloop van de beurs opgehaald worden.

Nieuwsgierig geworden?
Duik in uw kasten om te zien wat u kunt verkopen! Niets te verkopen, maar wel benieuwd wat er allemaal is? Van harte welkom om 10 maart gezellig bij ons te komen shoppen, er zit vast wat voor u bij! Als u nog vragen heeft, kunt u altijd vrijblijvend mailen naar het eerder genoemd mailadres. 

De kleding- en speelgoedbeurs heeft het mooie bedrag van 1.363,25 euro opgebracht. Hartelijk dank!