Spelletjesavond

Vanwege de vele positieve reacties willen we donderdagavond 26 april weer een spellenavond organiseren in één van de kerkzalen. Kon u vorige keer niet? Bij deze dus nog een tweede kans. Speelt u graag een bordspel, maar ontbreekt het u aan voldoende medespelers? Of vindt u het gewoon leuk om eens met andere gemeenteleden een spelletje te spelen? Schrijf u dan snel in.  Meedoen kost € 5 per persoon (inclusief hapjes en drankjes). Inschrijven graag vóór zaterdag 21 april. We beginnen om 19:30 uur in de kerkzaal. Kunt u wel, maar pas later op de avond? Dan kunt u nog gewoon meedoen. Geef dit dan even door bij opgave Er is geen leeftijdsgrens. Betaling graag contant aan het begin van de avond.


We hebben een 7-tal spellen voorgeprogrammeerd. Dat zijn:

1. Risk
2. Kolonisten van Catan (hebt u voorkeur voor een uitbreiding; zet er dan bij welke uitbreiding)
3. Carcassonne (hebt u voorkeur voor een uitbreiding; zet er dan bij welke uitbreiding)
4. Rummikub
5. Scrabble
6. Ticket to Ride (heeft u voorkeur voor een bepaalde versie; zet dit er dan bij)
7. Monopolie


Mogelijk heeft u zelf een leuk spel wat niet op deze lijst staat en u toch graag zou willen spelen. U mag dan dit spel (inclusief maximum aantal spelers) als eerste keus opgeven. Als er voldoende mensen zijn die dezelfde keuze opgeven om te spelen, kijken we of we dit spel ook kunnen programmeren voor deze personen.


Belangrijk! Zorg dat u op de hoogte bent van de spelregels, voordat u het spel gaat spelen. Dat voorkomt teleurstellingen bij andere spelers.


Inloop en klaarzetten vanaf 19:15 uur.
Starten met spelen om 19:30 uur.
We stoppen uiterlijk om 22:00 uur.


Hoe meldt u zich aan? U mailt naar [email protected]. U vermeldt daarin ten minste de volgende gegevens:

Naam:
Leeftijd:

Geef aan of je zelf beschikt over een exemplaar van het spel wat je opgeeft. Zo ja, neemt u deze dan mee op de spelletjesavond?
1e keus
2e keus.


Naast bovenstaande grote(re) spellen, leggen we ook een aantal kleinere spellen neer. Als uw spel is afgelopen en er geen tijd meer is voor een tweede ronde, kunt u eventueel een van deze andere spellen spelen wat sneller is afgelopen.

We hopen op een leuke, gezellige en samenbindende avond