Rondvaart Zeeuwse kotter

Altijd al eens mee willen varen op een Zeeuwse kotter? Dan is dit uw/jouw kans! Op zaterdag D.V. 12 mei kunt u genieten van de skyline van Vlissingen, de stilte van de Westerschelde en een bbq aan boord van een echte Zeeuwse kotter.

Vertrek 14:30
Duur : circa 3 uur
Kosten: € 25,- p.p. (te betalen voor vertrek)

Wat gaan we doen
Rond een uur of drie wordt iedereen aan boord van de ARM-46 ontvangen met koffie of iets fris. Als iedereen er is, houden we een kort welkomspraatje en gaan de trossen los. Tijdens de vaartocht hebben we voor u warme en koude hapjes. Laat u verrassen!

Tegen het einde van de middag varen we terug richting Vlissingen. De motor gaat uit en we zoeken een mooie plek op voor de BBQ. De BBQ gaat aan en u kunt genieten van een BBQ proeverij op de Westerschelde. U kunt genieten van diverse soorten vis en vlees. Dit alles in kleine stukjes zodat iedereen verschillende dingen kan proeven. Ook kunt u genieten van diverse salades, sauzen en broodsoorten.

We lichten het anker en zetten koers naar de thuishaven. Ongeveer 3 uur na vertrek leggen we weer aan in Vlissingen. 

De vaartocht met de kotter, inclusief barbecue, heeft 1.000 euro opgebracht. Alle deelnemers en natuurlijk ook de schipper hartelijk bedankt!