Bordspellenavond

Speelt u graag een bordspel, maar ontbreekt het u aan voldoende medespelers? Of vindt u het gewoon leuk om eens met andere gemeenteleden een spelletje te spelen? Dan is dit uw kans! Op vrijdagavond 16 februari a.s. willen we een bordspelavond organiseren. Dit willen we doen in een van de kerkzalen. Er is geen leeftijdsgrens.

Bent u zich vergeten op te geven? Geen probleem. Stuur even een mailtje met uw naam en voorkeur, dan laten wij u weten of we u alsnog in kunnen plannen.
Deelname kost 5 euro per persoon (dit is inclusief hapje en drankje). Betaling graag contant aan het begin van de avond.


We hebben een 7-tal spellen voorgeprogrammeerd. Dat zijn:

1. Risk
2. Kolonisten van Catan (hebt u voorkeur voor een uitbreiding; zet er dan bij welke uitbreiding)
3. Carcassonne (hebt u voorkeur voor een uitbreiding; zet er dan bij welke uitbreiding)
4. Rummikub
5. Scrabble
6. Ticket to Ride (heeft u voorkeur voor een bepaalde versie; zet dit er dan bij)
7. Monopolie


Mogelijk heeft u zelf een leuk spel wat niet op deze lijst staat en u toch graag zou willen spelen. U mag dan dit spel (inclusief maximum aantal spelers) als eerste keus opgeven. Als er voldoende mensen zijn die dezelfde keuze opgeven om te spelen, kijken we of we dit spel ook kunnen programmeren voor deze personen.


Belangrijk! Zorg dat u op de hoogte bent van de spelregels, voordat u het spel gaat spelen. Dat voorkomt teleurstellingen bij andere spelers.


Inloop en klaarzetten vanaf 19:15 uur.
Starten met spelen om 19:30 uur.
We stoppen uiterlijk om 22:00 uur.


Hoe meldt u zich aan? U mailt naar [email protected]. U vermeldt daarin ten minste de volgende gegevens:

Naam:
Leeftijd:

Geef aan of je zelf beschikt over een exemplaar van het spel wat je opgeeft. Zo ja, neemt u deze dan mee op de spelletjesavond?
1e keus
2e keus.


Naast bovenstaande grote(re) spellen, leggen we ook een aantal kleinere spellen neer. Als uw spel is afgelopen en er geen tijd meer is voor een tweede ronde, kunt u eventueel een van deze andere spellen spelen wat sneller is afgelopen.

We hopen op een leuke, gezellige en samenbindende avond

De spellenavond heeft 125 euro opgebracht. Alle deelnemers, hartelijk dank!