Uitzenddienst en afscheid fam. Van Luik

Op dinsdag 21 november hopen Gertjan en Mieke met hun kinderen vanuit onze gemeente uitgezonden te worden naar Ecuador. De dienst begint om 19.30 uur. Onze dominee hoopt deze dienst te leiden. Ds. G.W.S. Mulder (voorzitter van ZGG) zal de uitzending verrichten.

Om als gemeenteleden persoonlijk afscheid te nemen van Gertjan en Mieke is er op donderdagavond 16 november van 19.30-20.30 uur gelegenheid om hen de hand te schudden in één van de zalen van de kerk. Na de uitzenddienst zal deze mogelijkheid er zijn voor de genodigden.

QR Nieuwsbrief

 

Wilt u zich alvast aanmelden voor de nieuwsbrief? Dan kan dit door de QR-code te scannen. Tijdens het afscheidsmoment en na de uitzenddienst bent u ook in de gelegenheid om u schriftelijk op te geven voor de nieuwsbrief. Als gemeentelid krijgt u de nieuwsbrieven van Gertjan en Mieke ook via het Kerkelijk Nieuws toegestuurd. 

Voor vragen kunt u terecht bij de TFC via [email protected]. Op 23 november hoopt de familie van Luik naar Ecuador te vertrekken. Denkt u aan hen in uw gebed?